Onze producten

EP plus verdeelt de harsen en verharders van Leuna en Pointer. Daarnaast kan u bij ons terecht voor milieuvriendelijke anti-corrosie pigmenten van Sensopolis. Wij begeleiden u bij het identificeren en het combineren van de juiste producten. Het aantal combinatiemogelijkheden tussen hars en verharder is immers bijzonder groot: vaste en vloeibare harsen, BPA– en BPF–harsen, al of niet (reactief) verdund, alifatische en cycloalifatische verharders, polyamines en polyaminoamides, vrij van alkylfenolen, MXDA, BPA of benzylalcohol. Daarnaast vindt u in ons gamma ook een reeks pigmentpasta’s in allerlei basiskleuren. Ook heeft Pointer 2 interessante additieven, een defoamer en leveling agent, die kunnen ingezet worden voor allerlei toepassingen.

We focussen ook op groene epoxysystemen. Zo leveren we epoxyharsen met een biocontent van 41% en een CO2-reductie van 47% tijdens het productieproces. Gecombineerd met de juiste verharder geeft dit een vooruitstrevend en duurzaam epoxysysteem.

Momenteel zijn we actief in de volgende sectoren:

Bouwindustrie

Niet alleen leveren we epoxy voor de wegen- en bruggenbouw, ook industriële en decoratieve vloersystemen behoren tot de mogelijkheden. U kan bij ons terecht voor o.a. primers, schraaplagen, gietvloeren, steentapijt, troffelvloeren, etc. We kunnen specifieke systemen leveren voor gietharsen, vergelingsarme epoxy, chemische resistentie, lage labeling, VOS-vrij enz.

Coatings

EP plus levert de nodige componenten voor corrosiewerende systemen op ferro- en non-ferrometalen. Dit gaat van oplosmiddelarm tot high solids, oplosmiddelvrij en watergedragen systemen. Daarnaast bieden we een milieuvriendelijk alternatief voor zinkfosfaat (geclassificeerd als SVHC). Ook zinkoxide en MEKO behoren tot de mogelijkheden.

Composieten

Op zoek naar een vezelversterkt systeem? EP plus biedt uiteenlopende toepassingen, en dit zowel ‘hot cure’ als koudhardend.

Kleefstoffen

Hechtingsprimers en lijmen op diverse ondergronden zijn onmisbaar. Bij EP plus vindt u 2-K kleefstofsystemen voor diverse ondergronden.

Technische info nodig of veiligheidsfiches?